Om Opskrifter med fisk

”Opskrifter med fisk” er startet med, at vi i Fiskehuset manglede en opskriftsside til vore egne opskrifter. I første omgang havde vi tænkt os en simpel opskriftside, og den opgave satte vi vores søn Michael på 17 år på, da han er rigtig dygtig til IT. Men Michael syntes ikke om idéen med bare en simpel side, og han gik i gang med at gennemsøge nettet for muligheder.

Det har været svært at finde et system, der virkelig kunne opfylde vores krav, men det er nu fundet, og han har tilrettet det og oversat det til dansk. Han har i det hele taget virkelig lagt et stort arbejde i det, og vi er nu endt op med denne løsning, som derfor er et fælles projekt, som vi er meget stolte af. Netop fordi det er et fælles projekt, og Michael også skal have noget ud af alt sit arbejde, har vi besluttet - på denne side - og kun på denne side - at have annoncer fra Google.

Der er med den valgte løsning mulighed for at bl.a. søge opskrifter på tværs af kategorier. Hver eneste opskrift har en række kategorier tilknyttet, hvilket gør det meget nemmere at finde den opskrift, man leder efter.

  • Du kan læse mere om os på www.fiskehuset.dk, hvis du vil vide mere om vores fiskebutik i Thisted og om vores produkter, herunder også THY-Sild og THY-Pølsen.
  • Du kan også købe fisk hos os 24 timer i døgnet og få den leveret, hvor du ønsker det. Så kik forbi vores eButik på www.fiskehuset.com
  • Michael har også sin egen hjemmeside. Den er på engelsk og findes på adressen www.webm.dk. På siden er der billeder og nyttige programmer, han selv har lavet, ligesom der er del tips og tricks til IT.
  • Kontakt os endelig via vores kontaktside hvis du har spørgsmål eller forslag til forbedringer til siden! Du er også velkommen til at spørge os via de ovenstående internetadresser.

    Thisted, juni 2008