Lune rejer

Grundlæggende
Arbejdstid: 
10-15 minutter
Tilberedningstid: 
10-15 minutter
Antal portioner: 
4 personer
Ingredienser

Rejer:

  • 400 g pillede rejer

Sauce:

  • 200 g friskost natural 6%
  • ca. 2½ dl letmælk
  • 2 bundter friskhakket dild
  • 1/2 tsk. groft salt
  • peber

Pasta:

  • 2 liter vand
  • 500 g frisk pasta
  • 2½ tsk. groft salt

Tilbehør:

  • 500 g broccoli
Fremgangsmåde

Pasta:
Bring vandet til pastaen i kog med salt. Kom pasta og broccoli i det spilkogende vand, og kog i 3-4 minutter.

Sauce med rejer:
Skær flødeosten i mindre stykker, og kom den i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog. Tilsæt rejer og friskhakket dild. Varm langsomt blandingen op (må ikke koge).
Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen, og servér den med broccoli til den lune sauce.