Tomatsalat

Beskrivelse

Enkel og god tomatsalat, som egner sig til både fisk og kød.

Grundlæggende
Indsendt af: 
Fiskehuset
Tid: 
10 min. + evt. trækketid på ca. ½ time
Antal portioner: 
4
Ingredienser

400 g blomme- eller cherrytomater
½ alm. løg eller 1-2 skalotteløg
Oregano, gerne frisk
1-2 fed hvidløg
Salt og peber

Marinade af:
3 spks. god olie
1 spks. hvidvinseddike/balsamico

Evt. purløg eller andre friske krydderurter til pynt.

Fremgangsmåde

Skær tomater i kvarte, løg i tern/små stykker og hak hvidløgsfed fint og kom det i en flad skål. Drys med oregano, salt og friskkværnet peber.

Rør marinaden sammen, og fordel den jævnt over salaten.

Den kan serveres straks, men bliver ikke dårligere af at trække lidt ;-)

Pynt gerne med purløg eller andre friske krydderurter.