Tunsalat med pasta

Grundlæggende
Antal portioner: 
4 personer
Ingredienser
  • 150 g tørrede pastaskaller
  • 2 ds. tun i vand
  • 100 g majskorn
  • 2 tsk. revet løg
  • 100 g friskost naturel 6 %
  • 1 dl A 38 0,1 %
  • 3 tsk. kapers
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt og peber

Tilbehør:

  • 4 gulerødder
  • 200 g groft brød
Fremgangsmåde

Kog pastaskallerne som anvist på pakken. Hæld væden fra tunen. Rør tun, majs, løg, friskost, A 38, kapers og sennep sammen, og smag til med salt og peber. Sigt vandet fra pastaskallerne, og skyl dem i koldt vand. Vend skallerne i tunblandingen når de er afkølede, og kom tunsalaten i et plastbæger med låg. Husk groft brød.

Tip! I stedet for tun i vand kan bruges tun i olie, laks eller krabber som konserves.